Gua Sha massage
Gua Sha massage i Måløv - blid massage der går i dybden. Bindevævsmassage

Gua Sha massage

 

Gua Sha er en gammel kinesisk behandlingsform, der er blevet brugt i flere tusinde år.


Gua betyder ”at skrabe” og Sha betyder ”røde pletter/rødmen”. Når vi arbejder med Gua Sha teknikkerne og vi gnider på huden, så vil der automatisk opstå en let rødmen, også selvom arbejdes med meget blide og behagelige teknikker. Den røde farve opstår på grund at blodtilførslen til huden, og er dermed helt ufarlig, og den fortager sig igen efter endt behandling.


Gua sha er en effektiv behandling der giver øjeblikkelig effekt. Behandlingen virker ved at nedbryde arvæv og frigøre restriktioner i bindevævet. Når vores væv ikke har mulighed for den fri bevægelighed, så kan det smerter og/eller nedsat bevægelse.


Forestil dig, at du har en skjorte/T-shirt på der er dit ”bindevæv”. Bind så en knude på den og se, hvor meget af din skjorte/T-shirt der bliver påvirket….det er stort set den hele. På samme måde påvirker det hele kroppen, hvis du har ”låsninger” i dit bindevæv. Restriktionerne kan opstå på grund af feks. arvæv eller stød/slag.


Mange oplever muskelspændinger i en eller anden grad og medmindre at der er en direkte skade i musklen, så opstår smerterne altid på baggrund af noget andet.


Teknikkerne i Gua Sha er gode til både akutte og kroniske tilstande, og folk med en akut skade bør behandles efter de første 48 timer.

Kineserne bruger ikke kun gua sha til smertebehandling, men også til at afbalancere mentale tilstande/ubalancer og til skønhedsbehandlinger.

Faktisk bruger de også Gua Sha til at vedligeholde deres generelle sundhed.


Udover at der arbejde i forhold til bindevæv og muskulatur, så arbjdes der også med tanke på akupunkturpunkter og meridianbaner (kinesisk medicin), hvilket betyder at der også kan skabes positiv forandring i forhold til andr lidelser


Hvor længe behandles der:

En behandling hos mig tager max. 30 minutter, og på et givent område i max. 1-2 minutter af gangen. Det går dybere end man regner med.

Gua Sha bruges også til velvære behandling.


Værktøj

Til skrabningen bruges specielle Gua Sha Sten som selvfølgelig renses efter hver behandling, så hygiejnen er i orden. Derudover bruges der også en lugtneutral olie/creme for ikke at ødelægge hud og væv.


Behandling til kroppen:

Man skraber med forskellige Gua Sha sten i bestemte retninger. Det kan være ud fra akupunkturpunkter, meridianbaner eller lymfebaner. Således påvirkes kroppens blodcirkulation, lymfesystem og immunforsvar. Derudover har en behandling også en udrensende effekt og er fremragende til behandling af cellulitis.


Behandling til ansigtet:

Gua Sha til ansigtet er en meget populær ansigtsbehandlingsteknik i Asien, og efterhånden også i store dele af den vestlige verden. Jeg tilbyder IKKE ansigtsbehandling med det formål at yde skønhedsbehandling, men kun som en del af en problemstilling som feks. hovedpine, nakkesmerter mv.


Vi arbejder ikke hvis du har:

  • Svamp
  • Sår
  • Er syg
  • Skadet eller betændt hud
  • Hævede lymfekirtler
  • Hudkræft



Gua Sha og anden behandling

Behandlingen kan med fordel kombineres med Kranio Sakral Terapi



Jeg vil gerne kontaktes

 
 
 
 
 
Gua Sha massage i Måløv - Gua Sha massage vestegnen