Heste ejerne siger

Heste ejerne siger

 

Rygsmerter

Jeg henvendte mig til Stephanie, da min hoppe havde tilbagevendende rygsmerter og var tydelig stiv i kroppen. Hun havde tidligere været undersøgt af dyrlæge, herunder også røntgenfotograferet, men dyrlægen kunne ingenting finde, og anbefalede behandling af massør. Massagen virkede, men desværre kun kortvarigt, og jeg havde nu en hest, jeg kun kunne ride let og kun ca. hver anden uge, ellers fik hun ondt.

Det var meget frustrerende og især fordi ingen kunne fortælle mig, hvad der var galt, eller hvad jeg skulle gøre

 

Ved 1. behandling reagerede hesten meget hurtigt på Stephanies arbejde og teknikker. Hun blev med det samme meget afslappet, gabte overdrevent og fik tydeligt fremtrådte blodårer. Efter endt behandling var hun klar til at "lægge i seng". Nu var jeg jo meget spændt på, om jeg efterfølgende kunne mærke en forskel på hesten. jeg havde i forvejen intet kendskab til denne form for arbejde med muskler og bindevæv, og havde derfor ingen idé om, hvad jeg kunne forvente.

Allerede dagen efter kunne jeg ved tryk hen over hendes ryg se, at smerten var aftagende, og at hun uden besvær kunne strække bagbenene langt tilbage, hvor hun ellers før havde trukket dem langt op under sig, ved rensning af hovene - jeg var meget overrasket.

Der er nu blevet arbejdet med min hest 2 gange, og hun har ikke længere rygsmerter, og ingen stive muskler, hvilket betyder, at hun er langt smidigere i gang og bevæge apparat.

Hesten rides nu dagligt og har ingen tilbagevendende spændinger eller rygsmerter - Fantastik efter bare 2 gange


Ligget fast i boksen – hævelse og ømhed

Amber & vores møde med bindevævsmassage…


Amber er vores skønne pony hoppe på 11 år..Hun bruges flittigt til spring, military og distance, så da Stephanie manglede en prøvekanin til nogle behandlinger, og gerne ville bruge Amber, sagde vi straks JA…for vi synes det er vigtigt at Amber ikke har nogle spændinger eller begyndende skader, da vi jo byder hende en del :o) Amber nyder klart sine seancer med Stephanie, gaber, strækker sig og falder i søvn, og går fra at være en anelse bekymret når andre mennesker rører hende, til at være en kælepony…. Det ses tydeligt på hende at en behandling betyder velvære, for hun smasker når hun ser Stephanie og bliver faktisk lidt fornærmet hvis der ikke står bindevævsmassage på programmet. Behandlingerne giver mig en tryghed om at min pony er i balance og har det optimalt både i muskler, krop og sjæl. Og så er det jo dejligt når ens pony, efter en behandlingen, står sovende og veltilpas i sin boks…så ved man at den har det rigtig godt og har nydt behandlingen…


Skæbnen vil at Stephanie er lige ved hånden, da Amber en nat (søndag til mandag) har ligget fast i boksen og efterfølgende er hævet på rygraden ved krydset og tydeligt øm i sadellejet, noget hun ellers aldrig er…. Vi er bekymret og meget skeptiske om hun nu kan komme til weekendens stævner...for har hun det mindste ondt skal hun jo i hvert tilfælde ikke af sted. Stephanie behandler Amber på dagen, og råder os til at trække Amber de næste par dage, så hun kan komme af med stivheden og affaldsstofferne. Allerede næste dag er hævelsen og ømheden aftaget væsentligt og 3 dage efter er hun helt på toppen igen….og det er fuldt forsvarligt at sende hende ud på weekendens strabadser…En rigtig solstråle historie der selvfølgelig endte med at hun vandt sin klasse på Store Hestedag :o) og stolt gik fremviste sin røde vinderroset…


Hermed en varm anbefaling og stor ros af behandlinger udført af Stephanie´s rolige væsen & kyndige hænder….


Mange kærlige hilsner, Pernille, Ejer af Golden Amber