Heste

    careNcure   

Behandlinger til mennesker og dyr

Stephanie Bergquist - tlf 41 19 02 10 - mail: info@careNcure.dk

Akacie Torvet 3, 3520 Farum                   og            Landerslevvej 1, Lyngerup, 3630 Jægerspris

Coaching, Hypnose, NLP og mentalisme se www.sb-hypnose.dk

                        Clairvoyance og Medieskab se www.joy-of-spirit.dk                                

Tilmeld Nyhedsbrev

Profil - Behandling til heste

Hvem er jeg


Jeg har redet siden jeg var godt 6 år, og har altid både redet store varmblodsheste og islændere. Jeg har svært ved at fravælge den ene frem for den anden, og begge verdener har sine stærke og svage sider.


Efter at min store Mozart desværre galopperede ind i himlen i maj 2012, er jeg nu indehaver af de skønneste to islænder drenge på hhv. 7 og 4 år


Udgangspunktet i mit arbejde med hestene, er teknikker der er meget blide, men samtidig meget dybdegående, og fuldstændig smertefri. Jeg er uddannet i teknikker fra Kranio Sakral Terapi/Kranial Osteopati på henholdsvis Stanley Rosenberg Instituttet i København, Upledger Institute Scandinavia og hos Sidsel Sommer.


Når jeg arbejder med såvel dyr som mennesker, bruger jeg de værktøjer, jeg har til rådighed. Derfor bliver en behandling ofte en kombination af værktøjer og metoder, da det er min erfaring, at det giver den størst mulige effekt for den enkelte. Derudover er nan er nødt til at kigge 360 grader rundt om klienten og ubalancerne, da det fysiske og det mentale ofte ikke kan skilles ad.


Derudover har jeg efterhånden rigtig mange års erfaring med heste, samt deltaget i mange kurser og workshops. Da jeg selv har haft både islænder og Varmblod, så jeg er opmærksom på de udfordringer, der kan ligge hos de forskellige racer.


Udover de manuelle teknikker, har jeg også en meget sprirituel side, som jeg bruge i alt mit arbejde.


Teknikker


I mine behandlinger kombinerer jeg de værktøjer jeg har til rådighed, og som vil give den enkelte hest bedst mulige resultat. Mine behandlinger bygger på uddannelser og kurser i bla.:


Rosenberg Teknik, Bindevævsmassage, Kranio Sakral Terapi, Tensegrity, Equine Touch, Bachs Blomstermedicin, Homøopati, Strækøvelser, Fysiurgisk massage, kinesiologisk test mv.


Desuden har jeg deltaget i kurser hos Esco Buff i West Virginia i halthed og skæve bækkener samt i laminitis i Pensylvania


Herudover arbejder jeg også med clairvoyance, healing og mediumshipCopyright © All Rights Reserved

2014 - www.careNcure.dk