Rosenberg teknik

Rosenberg Teknik

 

Bindevævsmassage er ikke massage i traditionel forstand, det er en højt specialiseret stretching teknik, der bruges til at behandle en bred vifte af problemer i det bløde væv.


Ved bindevævsmassage arbejdes der med nervesystemet, musklerne og bindevævet. De avancerede teknikker gør det muligt at arbejde i dybden uden at påføre hesten smerte.


 

Rosenberg Teknik (Bindevævsmassage) er blid, behagelig, specifik, nem og effektiv til at rette kroppen op med, give bedre kropsholdning, mere graciøse bevægelser, øge fleksibiliteten, forbedre vejrtrækningen og fornemmelsen af velbehag.


Der findes bindevæv overalt i kroppen. Der er bindevæv rundt om muskler og sener til at støtte muskelbevægelsernes fleksibilitet. Der er bindevæv rundt om knogler, nerver, blodkar, indre organer osv. Bindevævet danner sammenhængende struktur, der er vigtig for kroppens form og funktion.


Vi er vant til at det er vores muskler der bliver masseret, men ofte ligger spændingerne i bindevævet omkring musklerne. Ligger spændingerne i dette bindevæv, kan musklerne ikke naturligt slappe af.


Ved bindevævsmassage skabes der løsgørelse og velvære, så kroppen kan komme tilbage i sin naturlige holdning og balance.


Rosenberg Teknik og bindevævsteknikker generelt bruger jeg altid i kombination med kranio sakral terapien. På den måde får behandlingen en større dybde og en bedre effekt.


Derudover er teknikkerne også fantastiske til arvæv og dette kan ofte reduceres temmelig meget. Jeg lærer klienten at arbejde med arvævet hjemme, så effekten bliver størst.


Jeg arbejder altid med bindevævsteknikker i en kombineret med KST, for ingen af delene kan stå helt alene og væv og knogler påvirker gensidigt hinanden.