Gastric Band

Gastric Band

Som noget nyt tilbyder jeg denne behandling til de der kæmper med mindst 10-15 kg. overvægt. Hvis du er er klar og motiveret til positive forandring, og klar til at "starte på en frisk" med en ny livsstil og vægttab, så kan "Gastric Band hypnotisk operation" være noget for dig.


Du vil få gjort op med gamle tanke- og handlemønstre, og du vil opleve, at du får positiv kontrol over dit indtag af mad/søde sager mv. Når du har kontrollen, så har du et helt reelt valg i, hvad du spiser og hvor meget du spiser af gangen - Du bliver styrket til at blive den stærkeste udgave af dig, og som ved den fysiske operation, vil du få følelsen af, at være mæt i lang tid og at din mave kan rumme mindre mængde mad af gangen.


Det er selvfølgelig meget individuelt, hvor hurtigt vægttabet går, fordi mennesker er forskellige - Derudover vil mål, vægt, aktivitetsniveau mv. også være individuelt.


Hvorfor mere end 1 session


Fordi det ikke er realistisk, at foretage store forandringer og et hypnosisk operativt indgreb på en enkelt session.


Klienten motiveres, så der skabes en komplet livsændring, og hertil er opfølgninger nødvendige, da der kan være mange lag og dimensioner i netop sådan et behandlingsforløb her.


Metoden er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende eksperter på dette område, og forløbet er sammensat af en række gennemarbejdet teknikker. Igennem coaching, hypnose og samtale gives klienten en masse nye muligheder, motivation og styrke til en ny sund og bedre livsstil - både fysisk og mentalt.


Hvordan foregår forløbet?


 • Vi finder datoer for 4-5 sessioner - de 4 første kommer til at ligge indenfor et kort interval


 • 1. session:

                   Indledende samtale omkring dig og årsagen til at du er overvægtig

                  Målsætning

                  Værdier - hvilke værdier har du nu, og hvilke skal være en del af dit "nye" liv

                  Tankemønstre

                  Spise mønstre/kostvaner


 • 2. session:         

                  Opfølgning fra 1. session

                  Hypnose - vi arbejder med dine ressourcer


 • 3. session:         

                  Opfølgning fra 2. session         

                  "Operationen" forberedes  - hypnose


 • 4. session:         

                  Opfølgninge fra 3. session         

                 "Gastric Band" operation udføres  - hypnoseAlle sessioner sammensættes individuelt efter behov - men som udgangspunkt vil det være en kombination af coaching, hypnose og samtale. Session overblik er kun vejledende, da der tages udgangspunkt i den enkelte klient.


Du vil ydermere få 2 selvhypnosefiler som er designet til forløbet


Prisen for hele forløbet er: 4.997 kr.  Vær opmærksom på, at sessionerne ikke kan købes enkeltvis


  Gastric Band hypnotisk indgreb er en meget effektive metode til varig vægtkontrol. Metoden har vist sig at være lige så effektiv som kirugiske indgreb, eller måske endda endnu mere effektiv. Ved det hypnotiske indgreb er der ikke komplikationer eller de risici, som der er ved et operativt indgreb - hypnose er positive forandringer uden bivirkninger.

   

  Udførelse af en hypnotisk "Gastric Band operation" er et forløb over 4-5 sessioner, hvor klienten igennem coaching og hypnose motiveres og styrkes, så der skabes en komplet livsstilsænding.


  Gastric Band er et gennemarbejdet forløb, hvor der tages hånd om hele mennesket, og det er et forløb der holder, og giver mulighed for varigt vægttab.