Depression

Tinnitus

Men når du ved, hvordan en depression kommer til udtryk, og hvorledes den “arbejder”, og i øvrigt også hvad der holder den i live, så er det her, at du kan få magten over dit liv tilbage. Det er her, at håbet og glæden kan begynde at spire igen.


Jeg er uddannet specifikt i at arbejde med depressioner, og har viden og erfaring til hurtigt, at kunne hjælpe dig til at få det bedre, og til at få et liv uden depression.


I den allerførste session sammen vil jeg give dig et billede af, hvorledes og hvorfor du har det som du har det – alle depressioner er ens. Årsagerne kan være forskellige med symptomerne er de samme. Det har rigtig meget at gøre med det stressniveau du lige nu oplever – stress fører til såvel fysisk som mental udmattelse.


Derefter vil vi arbejde med, at du igennem dyb afslapning hurtigt vil føle dig bedre tilpas. Dette vil med henblik på, at vi forbereder din hjerne på at skulle lære – for som du sikkert har bemærket, så gør depression det næsten umuligt for dig, at være opmærksom og tilstede i nuet, og gemme/huske information.


Når du forlader min klinik efter den første session, forventer jeg, at du føler dig bedre tilpas end du har gjort i lang tid.


Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at man ikke kommer af med en depression ”over night”. I de efterfølgende sessioner vil vi sammen arbejde med:


 • At reducere mængden af bekymringer og selviagttagelser
 • Finde løsninger på eventulle praktiske problemer, der forårsager din stress
 • Arbejde med eventuelle udfordringer i forhold til relationer omkring dig
 • Hjælpe dig til at afbalancere dine tankemønstre, så du ikke piner dig selv
 • Negative tanker
 • Efterhånden som du får det bedre, vil jeg gradvis introducere elementer og værktøjer, så du undgår at blive deprimeret igenDepression kan give dig en følelse af håbløshed, men der er håb, og jeg tror, at jeg kan hjælpe dig. Ring allerede i dag på tlf 41 19 02 10 og lad os få en snak, og jeg kan give dig svar på alle dine spørgsmål
.
  Når du lider af depression føles det som om, at intet kan hjælpe, og at du altid vil have det, som du har det nu.

   

  Dette er præcis, hvad en depression gør ved dine tanker. Det får dig til at føle, at du aldrig bliver glad igen.


  depressionen fjerner glæden fra de ting, som du plejer at føle glæde ved. Den får dig til at se verden og livet igennem ”gråtonede” briller og fratager dig håb og energi.


  Kort sagt, er depression en parasit der ernærer sig af dit liv