Healing

Trance Healing

 

Kære Stephanie. Jeg takker af hjertet for vores tid sammen i lørdags. Det var helt fantastisk og jeg er endnu ikke landet, og armene er stadig oppe, pga. en fantastisk glæde inden i mig.


Jeg vil til enhver tid anbefale dig (for dit helt fantastiske væsen) og dine gaver, til andre mennesker der har brug for afklaring/hjælp......What so ever..........jeg har svært ved at finde ord, der kan udtrykke den glæde jeg har følt siden. Til vi ses igen.........................stort TAK (tillid-accept-kærlighed).


De bedste hilsner Terese
Hvad er Trancehealing

Trance Healing er en meget stærk og powerful form for healing, hvor healingen kommer direkte fra den åndelige verden, og der arbejdes dybt - Det er en del af det, at arbejde som medie, og mediet fungere udelukkende som kanal, for at guider og specialister på denne måde, kan arbejde direkte på klienten.


Mediet vil under behandlingen være i en tilstand af trance, hvor dybden af denne kan variere. Ved trance forstås, at mediet befinder sig i en anden tilstand af bevidsthed, og mediet vil under en behandling være i en meget tæt kontakt til den åndelige verden.


Ordet ”medium” betyder at være i midten og at være et talerør mellem den fysiske verden og den åndelige verden.


Trance healing arbejder på flere niveauer


fysisk,

mental,

følelsesmæssigt,

spirituelt og

sjæleligt.


Trance healing kan (blandt andre) anvendes til

Smerte, sygdom, følelsesmæssige blokeringer, mangel på energi mv.


Hvordan opleves en trancehealing

Det er svært at sige, hvordan den enkelte oplever en trancehealing fordi behov og problemer er individuelle. De fleste mennesker oplever energien og/eller tilstedeværelse af den åndelige verden under behandlingen. Dog skal man huske, at lige så forskellige mennesker er, ligeså forskellige er oplevelserne såvel under som efter en behandling - nogen oplever under en behandling noget fysisk som varme, kulde eller berøring, mens andre oplever følelser eller ser billeder. Den åndelige verden arbejder på årsager


Hvem har brug for trancehealing

Alle kan drage fordel af denne form for healing, fordi behandlingen arbejder udfra klientens situation og behov.


Hvad kan opleves efter en trancehealing session

Efter behandlingen vil energien sammen med din egen healingsenergi begynde at arbejde, og du reaktionerne kan være meget forskellige. Du skal dog være opmærksom på, at det arbejder videre et stykke tid efter en behandling.


ALLE REAKTIONER OG FORANDRINGER ER POSITIVE SIGNALER.


Du kan blive påvirket fysisk, følelsesmæssigt og mentalt, men der bliver KUN arbejdet på det du er klar til at modtage.


Selve behandlingen

Behandlingen indledes med en kort snak og introduktion til, hvad der skal ske og hvordan det hele foregår, hvorefter selve behandlingen går i gang. Ofte vil jeg under behandlingen have hænder på dyret, men jeg kan blive bedt om at flytte dem.


Efter behandlinge snakker vi om, hvad der blev oplevet undervejs og hvordan du/dyret har det, og hvad du/I kan forvente den næste uges tid.