Trancehealing til dyr

careNcure

Behandlinger til mennesker og dyr

Stephanie Bergquist - tlf 41 19 02 10 - mail: info@careNcure.dk

Akacie Torvet 3, 3520 Farum og Landerslevvej 1, Lyngerup, 3630 Jægerspris

Coaching, Hypnose, NLP og mentalisme se www.sb-hypnose.dk

Clairvoyance og Medieskab se www.joy-of-spirit.dk

Trancehealing til dyr

Kæmpe tak for din trancehealing af min hoppe Lucy, jeg har aldrig prøvet noget lignende! Det var dejligt at se, hvordan hun slappede under dine hænder, men det var helt uden sammenligning, at se hvad der var sket med hendes krop. Efter at have kæmpet i et par år med en hest, hvor forpart og bagpart ikke har hængt rigtigt sammen, og uden megen balance, har jeg nu en hest, der er blevet til én helhed, og hvor balancen pludselig spiller med os og ikke mod os. Derudover fik du mere styr på hendes mave og gav hende mere ro på. At healingen også gik på mig, var jeg ikke i tvivl om, da jeg var øm i kroppen et par dage efter... Jeg fik også en større ro på mht. de ting, jeg selv går arbejder med – en ro jeg ikke selv har været i stand til at finde.

 

Kæmpe tak endnu en gang! Det er ikke sidste gang du får lov til at arbejde med os begge

Kh Christina

 

 

Hvad er Trancehealing

Trance Healing er en meget stærk og powerful form for healing, hvor healingen kommer direkte fra den åndelige verden, og der arbejdes dybt. - mediet fungere udelukkende som kanal, for at guider og specialister på denne måde, kan arbejde direkte på klienten.

 

Healeren/mediet vil under behandlingen være i en tilstand af trance, hvor dybden af denne kan variere. Ved trance forstås, at mediet befinder sig i en anden tilstand af bevidsthed, og mediet/healeren vil under en behandling være i meget tæt kontakt til den åndelige verden.

 

Ordet ”medium” betyder at være i midten og at være et talerør mellem den fysiske verden og den åndelige verden.

 

Trance healing arbejder på flere niveauer

fysisk,

mental,

følelsesmæssigt,

spirituelt og

sjæleligt.

 

Trance healing kan (blandt andre) anvendes til

Smerte, sygdom, følelsesmæssige blokeringer, mangel på energi mv.

 

Hvordan opleves en trancehealing

Det er svært at sige, hvordan det enkelte dyr oplever en trancehealing, men hvad jeg har oplevet igennem kropssproget, må jeg tage udgangspunkt i, at de nyder det. De fleste mennesker oplever energien og/eller tilstedeværelse af den åndelige verden under behandlingen. Dog skal man huske, at lige så forskellige mennesker er, ligeså forskellige er oplevelserne såvel under som efter en behandling - nogen oplever under en behandling noget fysisk som varme, kulde eller berøring, mens andre oplever følelser eller ser billeder. Min formodning er, at det samme gør sig gældende i dyreverden. Det jeg så ofte oplever ved en trancehealing på dyr og måske især heste er, at der også bliver arbejdet på rytteren ved samme lejlighed. Det har jeg mange tilbagemeldinger på. Den åndelige verden arbejder på årsager, og hvis rytteren er medårsag til en problemstilling, vil denne også ofte opleve behandling.

 

Hvem har brug for trancehealing

Alle kan drage fordel af denne form for healing, fordi behandlingen arbejder udfra klientens situation og behov.

 

Hvad kan opleves efter en trancehealing session

Efter behandlingen vil energien sammen med din egen healingsenergi begynde at arbejde, og du reaktionerne kan være meget forskellige. Du skal dog være opmærksom på, at det arbejder videre et stykke tid efter en behandling.

 

ALLE REAKTIONER OG FORANDRINGER ER POSITIVE SIGNALER.

 

Du kan blive påvirket fysisk, følelsesmæssigt og mentalt, men der bliver KUN arbejdet på det du er klar til at modtage.

 

Selve behandlingen

Behandlingen indledes med en kort snak og introduktion til, hvad der skal ske og hvordan det hele foregår, hvorefter selve behandlingen går i gang. Ofte vil jeg under behandlingen have hænder på dyret, men jeg kan blive bedt om at flytte dem.

 

Efter behandlinge snakker vi om, hvad der blev oplevet undervejs og hvordan du/dyret har det, og hvad du/I kan forvente den næste uges tid.

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved

2014 - www.careNcure.dk