Hesteejerne skriver

    careNcure   

Behandlinger til mennesker og dyr

Stephanie Bergquist - tlf 41 19 02 10 - mail: info@careNcure.dk

Akacie Torvet 3, 3520 Farum                   og            Landerslevvej 1, Lyngerup, 3630 Jægerspris

Coaching, Hypnose, NLP og mentalisme se www.sb-hypnose.dk

                        Clairvoyance og Medieskab se www.joy-of-spirit.dk                                

Tilmeld Nyhedsbrev

Hesteejerne skriverRygsmerter

Jeg henvendte mig til Stephanie, da min hoppe havde tilbagevendende rygsmerter og var tydelig stiv i kroppen. Hun havde tidligere været undersøgt af dyrlæge, herunder også røntgenfotograferet, men dyrlægen kunne ingenting finde, og anbefalede behandling af massør. Massagen virkede, men desværre kun kortvarigt, og jeg havde nu en hest, jeg kun kunne ride let og kun ca. hver anden uge, ellers fik hun ondt.

Det var meget frustrerende og især fordi ingen kunne fortælle mig, hvad der var galt, eller hvad jeg skulle gøre

 

Ved 1. behandling reagerede hesten meget hurtigt på Stephanies arbejde og teknikker. Hun blev med det samme meget afslappet, gabte overdrevent og fik tydeligt fremtrådte blodårer. Efter endt behandling var hun klar til at "lægge i seng". Nu var jeg jo meget spændt på, om jeg efterfølgende kunne mærke en forskel på hesten. jeg havde i forvejen intet kendskab til denne form for arbejde med muskler og bindevæv, og havde derfor ingen idé om, hvad jeg kunne forvente.

Allerede dagen efter kunne jeg ved tryk hen over hendes ryg se, at smerten var aftagende, og at hun uden besvær kunne strække bagbenene langt tilbage, hvor hun ellers før havde trukket dem langt op under sig, ved rensning af hovene - jeg var meget overrasket.

Der er nu blevet arbejdet med min hest 2 gange, og hun har ikke længere rygsmerter, og ingen stive muskler, hvilket betyder, at hun er langt smidigere i gang og bevæge apparat.

Hesten rides nu dagligt og har ingen tilbagevendende spændinger eller rygsmerter - Fantastik efter bare 2 gange
Ligget fast i boksen – hævelse og ømhed

Amber & vores møde med bindevævsmassage…


Amber er vores skønne pony hoppe på 11 år..Hun bruges flittigt til spring, military og distance, så da Stephanie manglede en prøvekanin til nogle behandlinger, og gerne ville bruge Amber, sagde vi straks JA…for vi synes det er vigtigt at Amber ikke har nogle spændinger eller begyndende skader, da vi jo byder hende en del :o) Amber nyder klart sine seancer med Stephanie, gaber, strækker sig og falder i søvn, og går fra at være en anelse bekymret når andre mennesker rører hende, til at være en kælepony…. Det ses tydeligt på hende at en behandling betyder velvære, for hun smasker når hun ser Stephanie og bliver faktisk lidt fornærmet hvis der ikke står bindevævsmassage på programmet. Behandlingerne giver mig en tryghed om at min pony er i balance og har det optimalt både i muskler, krop og sjæl. Og så er det jo dejligt når ens pony, efter en behandlingen, står sovende og veltilpas i sin boks…så ved man at den har det rigtig godt og har nydt behandlingen…


Skæbnen vil at Stephanie er lige ved hånden, da Amber en nat (søndag til mandag) har ligget fast i boksen og efterfølgende er hævet på rygraden ved krydset og tydeligt øm i sadellejet, noget hun ellers aldrig er…. Vi er bekymret og meget skeptiske om hun nu kan komme til weekendens stævner...for har hun det mindste ondt skal hun jo i hvert tilfælde ikke af sted. Stephanie behandler Amber på dagen, og råder os til at trække Amber de næste par dage, så hun kan komme af med stivheden og affaldsstofferne. Allerede næste dag er hævelsen og ømheden aftaget væsentligt og 3 dage efter er hun helt på toppen igen….og det er fuldt forsvarligt at sende hende ud på weekendens strabadser…En rigtig solstråle historie der selvfølgelig endte med at hun vandt sin klasse på Store Hestedag :o) og stolt gik fremviste sin røde vinderroset…


Hermed en varm anbefaling og stor ros af behandlinger udført af Stephanie´s rolige væsen & kyndige hænder….


Mange kærlige hilsner, Pernille, Ejer af Golden AmberProblemer med ryg – skulder – og  bagpart

Vores pony Lucky Luke er 8 år, og har haft en del problemer over krydset, brug af bagparten, ømhed i højre skulder samt ømhed i ryggen ved sadelleje. Han havde det rigtig skidt, og var svær at ride i det tidsrum, da han jo ikke kunne bruge sig selv fuldt ud, og ligeledes kunne min datter ikke få ham til at yde det han skulle. Så det var i det hele taget en skidt situation vi var i.


Så prøvede vi en af Stephanies behandlinger, og det gjorde underværker for ham. Han reagerede utrolig positivt på allerede første gang. Han står normalt ikke stille på en staldgang, men denne gang gjorde han. Han strakte hals og lavede underlige bevægelser med hovedet. Han gabte og var ved at falde i søvn. Han gav udtryk for et enormt velvære, og viste en tilfredshed i sit kropssprog, som vi ikke har set hos ham før. De efterfølgende dage kunne han rides således, at han brugte sin bagpart rigtig fint, han trådte flot ind under sig selv, og var meget mere frigjort i sine bevægelser. Dette gjorde at min datter og han, fik utrolig meget ud af deres ridning og deres samarbejde. Det gjorde underværker for både barn og hest rent mentalt. Pludselig kunne de være to om at ville det samme.


Der er siden hen blevet arbejdet med Lucky flere gange, for at vedligeholde det velvære han gerne skulle befinde sig i. Vi får også taget eventuelle skader i opløbet, så de ikke udvikler sig til et problem for ham og hans ridning. Han rider spring, dressur og military og det kræver meget af hans fysik og vil alt andet lige kunne imødegås med bindevævsarbejde


Jeg har selv fået lyst til at lære værktøjerne bedre at kende, og for at kunne skabe balance i min hest og i hans dagligdag, og for dermed at skabe en glad og tilfreds hest samt rytter. Det kan varmt anbefales at give sin hest sådan en behandling jævnligt, og derved sørge for at hestens liv leves optimalt, og at vi som ryttere dermed opnår den fulde tilfredshed ved vores ridning og samspil imellem hinanden.(hest/rytter).
Copyright © All Rights Reserved

2014 - www.careNcure.dk