Clairvoyance til dyr

    careNcure   

Behandlinger til mennesker og dyr

Stephanie Bergquist - tlf 41 19 02 10 - mail: info@careNcure.dk

Akacie Torvet 3, 3520 Farum                   og            Landerslevvej 1, Lyngerup, 3630 Jægerspris

Coaching, Hypnose, NLP og mentalisme se www.sb-hypnose.dk

                        Clairvoyance og Medieskab se www.joy-of-spirit.dk                                

Tilmeld Nyhedsbrev

Clairvoyance til dyr

Clairvoyance er fransk og betyder " at se klart" eller "klarsyn".


Hvornår har du brug for clairvoyance


Der er ikke den store forskel på clairvoaynce til dyr og mennesker. Når jeg arbejder med dyrene handler det ofte om, at ejeren gerne vil høre dyrets historie, eller finde ud af, hvorfor det pågældende dyr reagerer som det gør, i visse situationer. Det kan også være ren nysgerrighed, for at høre om dyret trivsel, smerter eller om dyret er glad for den måde, der arbejdes med det - problemstillingerne kan være mange.


Formålet med clairvoyance er, at høre hvad dyret fortæller, og at give dig som ejer råd og vejledning, i forhold til den problemstilling der måtte være. Clairvoyance generelt vil forsøge at give dig klarhed og overblik gennem det dyret viser og fortæller mig.


Hvordan arbejdes der med clairvoyancen


Med clairvoyancen arbejder jeg i fortid, nutid og fremtid. Nogle gange arbejder jeg også i forhold til mønstre eller tidligere liv. Hvordan du efterfølgende vælger at bruge clairvoyancen og rådgivningen er op til dig - jeg leverer en kærlig og ærlig rådgivning, men endeligt er det dig, der har ansvaret for dyret, og de valg du måtte træffe.


Hvad er en clairvoyant


En Clairvoyant er en person, som er i stand til at fornemme ting, der ikke umiddelbart er tilgængelige gennem almindelige sanseindtryk. Ikke to clairvoyanter arbejder ens eller oplever på samme måde, så derfor vil det også være meget forskelligt, hvad en clairvoyance vil indeholde. Hver clairvoyant har sin måde at arbejde på. Nogle ser billeder og symboler, mens andre måske fornemmer og føler klientens følelser eller får ord og begreber. Det kan være meget forskelligt.


Når jeg arbejder med clairvoaynce til dyr, så arbejder jeg ud fra samme måde at kommunikere på, som når jeg laver clairvoaynce til menneske. jeg arbejder med at høre, føle, se og mærke (se evt. mediumship for detaljer). Igennem clairvoayncen får jeg her information fra dyrets energifelt og dens/mine guider.


Selve rådgivningen


Det vigtigste er, at du får en rådgivning, svar og evt. værktøjer til at få svar på dine spørgsmål og at dyret bliver hørt.


Før en clairvoyance vil jeg helst vide så lidt som muligt om dyret, og så ser vi, hvor vi kommer hen. Der vil også være mulighed for, at du kan stille spørgsmål til dyret.


Foto clairvoyance : Du sender mig et billede af dyret, og du får clairvoaynce over telefonen


Jeg kører ud : Jeg kører ud til dig og dyret.Copyright © All Rights Reserved

2014 - www.careNcure.dk