Japansk Lifting

careNcure

Behandlinger til mennesker og dyr

Stephanie Bergquist - tlf 41 19 02 10 - mail: info@careNcure.dk

Akacie Torvet 3, 3520 Farum og Lille Lyngbyvej 8, 3320 Skævinge

Coaching, Hypnose og mentalisme se www.sb-hypnose.dk

Japansk Lifting

Hvad er Japansk Lifting

 

Japansk lifting er en behandlingsform der vinder mere og mere frem herhjemme - det er den naturlige vej til reducering af rynker.

 

Efter bare én behandling vil du kunne se en forskel og ansigtet får sin naturlige farve og glød tilbage - du vil se yngre og friskere ud.

 

Japansk Lifting er 1½ times skøn behandling med blide teknikker, der udover at give øget velvære, også reducerer rynker, hævelse og de fine linier i ansigtet.

 

Teknikkerne

 

Teknikkerne i Japansk LIfting er en kombination af massageteknikker, ansigtszoneterapi, lymfedrænage og arbejde på akupukturpunkter og meridianer. Det betyder at selvom behandlingen sker i ansigtet, så vil den have effekt på hele kroppens energisystem.

 

hvorfor virker Japansk Lifting

 

Det virker fordi teknikkerne giver øget blodforsyning til muskler og væv, så spændinger løsnes. Iltningen af vævet styrker og stimulerer endvidere produktionen af kollagen og elastin. Med alderen bliver vores hudceller svagere, og producerer mindre kollagen og elastin, og derfor kommer vi til at se rýnkede ud.

 

Kollagen er et protein der støtter og hjælper med at styrke og opstramme kroppens væv

 

Elastin findes i høje koncentrationer i karvægge, ligamenter og i huden. Med alderen mindskes mængden af elastin i vævene, hvilket er medvirkende til, at fx huden mister sin elasticitet.

 

 

Du har mulighed for at lære disse fantastiske teknikker ser

 

Der kræves ingen forkundskaber, så hvad enten du i forvejen er behandler eller bare vil lære Japansk LIfting for at glæde dine nærmeste, så er mulighederne her

 

Kommende Kurser

 

Copyright © All Rights Reserved

2014 - www.careNcure.dk