Rewind FAQ

careNcure

Behandlinger til mennesker og dyr

Stephanie Bergquist - tlf 41 19 02 10 - mail: info@careNcure.dk

Akacie Torvet 3, 3520 Farum og Landerslevvej 1, Lyngerup, 3630 Jægerspris

Coaching, Hypnose, NLP og mentalisme se www.sb-hypnose.dk

Clairvoyance og Medieskab se www.joy-of-spirit.dk

Rewind Technique FAQ

 

Livet er, hvad du gør det til, så hvorfor ikke få det bedste ud af det

Hypnose kan forbedre dit liv - give dig styrke og muligheder i forhold til dig selv og omverden.

Du har ikke noget at tabe, kun ALT at vinde.

 

 

Kan man bruge Rewind til børn

 

Det kan man sagtens og endda med stor succes. Børn har ofte en fantstisk evne til at forestille sig billeder. Jeg vil dog til tider bruge nogle lidt andre ord og vendinger, end når jeg arbejder med voksne.

 

Hvorfor bruges Rewind til fobier og PTSD

 

En fobi betegner en sygelig frygt eller afsky for noget, og en fobi kan optræde i forskellige afskygninger og sværhedsgrader, og dermed være meget ødelæggende for den klient, som lider af fobien. Fobier er en overreaktion på en given "ting" og kan feks. være opstået ved oplevelse eller være tillært fra andre. Et eksempel kan være at et barn ser sin far eller mor skrige ved synet af en edderkop, så lærer barnet denne reaktion. Når teknikken er velegnet til såvel fobier som PTSD, så er det fordi at man kan opleve PTSD som en fobi overfor et minde - en erindring. Alt hvad der minder om dette minde, vil udløse panik reaktion.

 

Så vi bruger Rewind Technique til at behandle både PTSD og Fobier, fordi begge problemstillinger ligger i samme kategori af kroppens og sindets opfattelses mønster, og at de involverer skræmmende erindringer og forventninger hos de der lider af dem.

 

Har jeg PTSD

 

Posttraumatisk stress (PTSD) er en mental sundhedstilstand, der udløses af en skræmmende eller uhyggelig begivenhed - enten noget klienten selv oplever eller noget klienten er vidne tilt. Symptomer kan omfatte flashbacks, mareridt og alvorlig angst, samt ukontrollable tanker om oplevelsen.

 

De fleste mennesker, der går gennem/oplever traumatiske hændelser, har kun midlertidige problemer og tanker relateret til denne, og med tiden kommer alt igen tilbage til normalen. Hvis symptomerne bliver værre, varer i måneder eller endog år, og forstyrrer din daglige funktion, kan du have PTSD.

 

Kan alle have glæde af Rewind Technique´en

 

Resultater og erfaringer viser, at der er ca. 5 % der ikke vil have glæde af Rewind. Dog vil denne målgruppe med fordel kunne drage nytte af de afslappende teknikker og øvelser der indgår i Rewind

 

Er teknikken sikker

 

Rewind Technique er MEGET sikker - ved at arbejde på denne måde bliver klienten ikke konfronteret med den traumatiske oplevelse. Dette forhindrer unødig stress hos klienten

 

Kan det være for sent at arbejde med en traumatisk oplevelse

 

Det er aldrig for sent at blive behandlet med Rewind Technique, og resultaterne er ikke anderledes.

 

Har du et spørgsmål til arbejdet med Rewind, så send det endelig til info@joy-of-spirit.dk

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved

2014 - www.careNcure.dk