Rosenbergteknik

    careNcure   

Behandlinger til mennesker og dyr

Stephanie Bergquist - tlf 41 19 02 10 - mail: info@careNcure.dk

Akacie Torvet 3, 3520 Farum                   og            Landerslevvej 1, Lyngerup, 3630 Jægerspris

Coaching, Hypnose, NLP og mentalisme se www.sb-hypnose.dk

                        Clairvoyance og Medieskab se www.joy-of-spirit.dk                                

Tilmeld Nyhedsbrev

Rosenberg Teknik - kun sammen med KST behandling

Hvad er Rosenberg Teknik


Rosenberg Teknik (Bindevævsmassage) er blid, behagelig, specifik, nem og effektiv til at rette kroppen op med, give bedre kropsholdning, mere graciøse bevægelser, øge fleksibiliteten, forbedre vejrtrækningen og fornemmelsen af velbehag.


Bindevævsmassage er ikke massage i traditionel forstand, det er en højt specialiseret stretching teknik, der bruges til at behandle en bred vifte af problemer i det bløde væv.


Ved bindevævsmassage arbejdes der med nervesystemet, musklerne og bindevævet. De avancerede teknikker gør det muligt at arbejde i dybden uden at påføre hesten smerte.

Bindevæv og muskler


Der findes bindevæv overalt i kroppen. Der er bindevæv rundt om muskler og sener til at støtte muskelbevægelsernes fleksibilitet. Der er bindevæv rundt om knogler, nerver, blodkar, indre organer osv. Bindevævet danner sammenhængende struktur, der er vigtig for kroppens form og funktion.


Vi er vant til at det er vores muskler der bliver masseret, men ofte ligger spændingerne i bindevævet omkring musklerne. Ligger spændingerne i dette bindevæv, kan musklerne ikke naturligt slappe af.


Ved bindevævsmassage skabes der løsgørelse og velvære, så kroppen kan komme tilbage i sin naturlige holdning og balance.Rosenberg Teknik kan stå alene som en behandlingsmetode, men er helt bestemt fantastisk at supplere med i forhold til Kranio Sakral Terapi.Copyright © All Rights Reserved

2014 - www.careNcure.dk