Regression - tidligere liv

    careNcure   

Behandlinger til mennesker og dyr

Stephanie Bergquist - tlf 41 19 02 10 - mail: info@careNcure.dk

Akacie Torvet 3, 3520 Farum                   og            Landerslevvej 1, Lyngerup, 3630 Jægerspris

Coaching, Hypnose, NLP og mentalisme se www.sb-hypnose.dk

                        Clairvoyance og Medieskab se www.joy-of-spirit.dk                                

Tilmeld Nyhedsbrev

Regression - tidligere liv


Hvad er regression


Regression betyder "at gå tilbage". Igennem regression er det muligt at arbejde med klienten tilbage i tiden. Det kan være at der er behov for at gå tilbage til barndommen, ungdommen eller måske endda tilbage til et tidlige liv.


På denne måde det muligt at hente fortrængte oplevelser eller følelser frem, som er lagret i underbevidstheden.


Hvordan arbejder jeg med regression


Når jeg arbejder med regression, så sker det igennem hypnose. Du bringes i en let trance tilstand, som er en dyb afslappet tilstand også kaldet "Alfa" - du kender sikkert allerede tilstanden fra meditation.  Herfra vil du på tryg og behagelig vis blive guidet tilbage i tiden, til det sted der vil være det rigtige for dig. Når du er i en let trance tilstand, så er det nemmere at få oplysninger fra det ubevidste sind, og dermed at få informationer som er vigtige for din rejse tilbage i tiden. Hvad klienter oplever er meget forskelligt, men mange er i stand til at oplyse årstal, navne, land mv. For at give dig en mulighed for bagefter at få bekræftet informationerne, så optager jeg forløbet og du får en cd med herfra.


Alle behandlinger indledes med en samtale, hvor vi får snakket om en eventuel problemstilling for regressionen. På denne måde, får vi indkredset det præcise problem og dermed kan jeg i højere grad målrette din rejse.


Hvornår er der brug for regression


Der er 2 typer af regression igennem hypnose:


1) Vi arbejder med en problemstilling i dette liv, som har relation til tidligere liv.


2) Du får en "turistrejse" og så ser vi, hvor du kommer hen.


Hvor lang tid tager det


En sitting tager ca. 90-120 minutter


Klienterne skriver:


Kære Stephanie.!. jeg har været SÅ glad for den hypnose jeg fik hos dig . Den har skabt stor og mærkbar forandring i mit liv umiddelbart efter.


Du er meget klar og holder rammerne tydeligt hvilket giver en stor tryghed. Du har en beroligende energi og stemme som hurtigt fik mig dybt ned i hypnosen. Jeg mærkede hele tiden at du var hos mig og støttede mig i processen, når der var behov for det., så nervesystemet hele tiden var roligt. Hvilket var vigtigt for mig.


Jeg bemærkede at det vi talte om inden hypnosen blev integreret i opvågningsfasen og at det efterfølgende har påvirket mit liv i positivt på flere måder.


Jeg føler stor taknemmelighed for den rejse jeg var på sammen med dig

kærlige hilsner Odiine


hej Stephanie, Jeg havde brug for hjælp til at forstå, hvad der holder mig tilbage fra at arbejde mere i og med naturen og havde en fornemmelse af, at nøglen lå i et tidligere liv.


Jeg blev guidet trygt og godt af Stephanie tilbage til et tidligere liv i Grækenland. Umiddelbart var årsagen enormt banal, og jeg forstod ikke, hvordan den har hængt ved i flere liv. Men nu var det jo det, der kom frem, og så må jeg have tillid til det, og er derfor begyndt på et kursus i håbet om, at det hjælper med til at frigøre traumet.


Dette liv i Grækenland har jeg aldrig haft nogen som helst fornemmelse af, så det er vanvittigt interessant, og jeg har siden regressionen kunnet se og sanse flere aspekter af de episoder, der kom op.


Stephanie er behagelig og fremstår meget professionel og nede på jorden.Hej Stephanie, Det var en fantastisk rejse jeg kom på. Alt foregik i rolig og trygge omgivelser. Du har en fantastisk behagelig stemme og metode, som nemt fik mig til at slappe af og smide tankerne helt væk


Samtalen vi havde inden jeg blev sendt tilbage i tid var rigtig god. Jeg valgte at arbejde med en problemstilling fra dette liv, hvilket gav mig noget at reflektere over. Du har en unik evne til at stille de rigtige spørgs


Jeg oplevede en stor sammenhæng med det jeg oplevede fra tidligere liv og til nuværende liv, hvilket gav mig en aha oplevelse og forståelse for, hvorfor jeg føler som jeg gør i nogle situationer og jeg vil sige, at der på en måde er en rød tråd og bekræfter mig i flere ting, som jeg går og filosoferer over.


Efter jeg har været hos dig, har jeg kunne mærke en positiv forandring. Jeg er ikke helt, hvor jeg skal være, men jeg tænker, at det er hellere ikke forventligt ef


Kh. AnjaCopyright © All Rights Reserved

2014 - www.careNcure.dk