Hypnose

    careNcure   

Behandlinger til mennesker og dyr

Stephanie Bergquist - tlf 41 19 02 10 - mail: info@careNcure.dk

Akacie Torvet 3, 3520 Farum                   og            Landerslevvej 1, Lyngerup, 3630 Jægerspris

Coaching, Hypnose, NLP og mentalisme se www.sb-hypnose.dk

                        Clairvoyance og Medieskab se www.joy-of-spirit.dk                                

Tilmeld Nyhedsbrev

Hypnose - Hypnoterapi


Hvad er hypnose


Hypnose er en behandlingsform, der på hurtig og behagelig vis skaber positiv forandring i dit liv - her og nu. Igennem hypnose kan mange typer af problemer og problemstillinger løses på ofte få behandlinger, og uden at du behøver at genopleve dårlige oplevelser igen og igen.


Behandlingen er en terapi, der specifikt tager sigte på at skabe en forandring i dit liv - hurtigt, sikkert og effektivt. Der findes mange problemstillinger, og dermed også mange forskellige tilgange til de enkelte problemer, dog har de alle det til fælles, at du vil opleve positiv forandring.


Igennem hypnose kan amn finde de positive styrker og ressourcer frem i alle oplevelser og således eliminere de begrænsninger der måtte være opstået.


Hypnose forgår i en afslappet tilstand som kaldes trance. Dette er en helt naturlig tilstand som du oplever flere gang dagligt.


Hvordan foregår hypnosen


En session i hypnose hos mig tager ca. 1-1½ time og, indledes altid med en samtale. Vi snakker om, hvad problemet er, hvor længe det har stået på, og hvordan problemet påvirker dig selv og evt. dine omgivelser, om du har prøvet andre behandlinger mv. Derefter snakker vi om, hvordan du gerne vil have det når du går fra min klinik, i næste uge eller bare fremover.


Herefter blive du på tryg og sikker vis bragt i en behagelig afslappet tilstand. Det er denne tilstand, der kaldes trance. Undervejs og under hele behandlingen, vil jeg på positiv vis tale til din underbevidsthed/dit ubevidste sind ud fra den problemstilling, du har valgt at arbejde med. Du vil under hele hypnoen kunne besvare de spørgsmål jeg stiller. Ofte vil vi i hypnosen have en dialog, fordi jeg guider dig ud fra det du fortæller mig undervejs.


Når du befinder dig i trance tilstanden, vil vi kunne arbejde med- og kommunikere med dit ubevidste sind - Det er i dit ubevidste sind alle dine ressourcer ligger og alle mulighederne for at skabe foradring - du indeholder allerede den perfekte udgave af dig, men skal bare frem i lyset. igennem suggestioner og autosuggestioner kan vi ændre fortidens progemmering af dit bevidste sind.


Efter endt hypnose guider jeg dig på behagelig vis tilbage til rummet, og vi slutter sessionen med kort at snakke om hypnosen, hvis der er noget du har brug for at samle op på.


Hvad er trance


Du kender allerede til denne tilstand, for du oplever den to gange hver dag - lige når du vågner og lige inden du falder i søvn. Det er en tilstand, hvor du ikke rigtig sover og heller ikke rigtig er vågen. Trance er en ændret bevidsthedstilstand, eller måske lidt ligesom at dagdrømme. Du kender det også fra, når du feks. kører bil eller sidder i et møde, og tankerne så lige pludselig flyver et helt andet sted hen.


Alle oplever trance forskelligt - men alle oplever denne tilstand som værende afslappende og behagelig - og du er altid i fuld kontrol, dvs. at du til hver en tid, kan vende din opmærksomhed tilbage til rummet. Generelt er hypnotisk trance en tryg, behagelig, afslappende og rolig oplevelse. Der er flere niveauer af dybde i trance, men du vil til hver en tid opnå præcis den tilstand, der vil være den rigtige for dig - I hypnose er der ikke noget rigtig eller forkert omkring trancetilstanden, eller den måde du oplever tingene på, for der er mange forskellige måder at opleve på.


Kan jeg komme tilbage igen fra trancen


Du kan til hver en tid komme tilbage fra en trancetilstand. Det værste der kan ske er, at du falder i søvn og så vækker jeg dig. Når jeg en sjælden gang oplever, at klienten er lidt længere tid om at komme tilbage, er det udelukkende fordi, at denne tilstand er rigtig behagelig og afslappende. Selvoom der er forskellige dybder af trance, og nogen går dybere end andre, så husk, at du til hver en tid er i kontrol.


I hypnose er du ALDRIG helt væk og jeg kan ALDRIG hypnotisere dig mod din vilje. Dette betyder så også, at for at opnå positiiv effekt af hypnosen, skal du være villig til forandring.


Hvor kan hypnose hjælpe:


Mange forskellige typer af problemstillinger kan behandles i hypnose. Ofte arbejdes der med blokeringer i det ubevidste sind, som udløser et eller flere problemer.


- Tankemønstre

- Vaner

- PTSD

- Søvnproblemer

- Lavt selvværd

- Generthed

- Smertelindring

- Allergi

- Rygeafvænning

- Afhængigheder Mad/sukker

- præstationsangst

- Jalousi

- Svigt

- Tandlægeskræk

- Fobier

- Vrede

- Vægttab

- Nervøsitet

- Stress

- Social Angst

- Sorg

- og meget meget mere

Copyright © All Rights Reserved

2014 - www.careNcure.dk