Hvem er jeg

    careNcure   

Behandlinger til mennesker og dyr

Stephanie Bergquist - tlf 41 19 02 10 - mail: info@careNcure.dk

Akacie Torvet 3, 3520 Farum                   og            Landerslevvej 1, Lyngerup, 3630 Jægerspris

Coaching, Hypnose, NLP og mentalisme se www.sb-hypnose.dk

                        Clairvoyance og Medieskab se www.joy-of-spirit.dk                                

Tilmeld Nyhedsbrev

Profil - Behandling til mennesker

Hvem er jeg

Jeg hedder Stephanie Bergquist og er født i 1968. Det meste af mit liv, har jeg beskæftiget mig med den alternative verden og spiritualitet - Dette har været i forskellige retninger, og på mange forskellige niveauer, alt efter hvor jeg har været i min egen udvikling.


I 2002 mistede jeg min far, hvilket bla. medførte at jeg deltog i et Silva Kursus. Silva  er et af verdens mest udbredte programmer til mental træning og udvikling. Her åbnede der sig nogle nye døre for mig, og jeg blev klar over, at jeg skulle arbejde med alternativ behandling. Det tog dog en del år, og en ulykke med min forrige hest, før jeg var klar til at springe ud som selvstændig og hellige mig behandlingerne fuldt ud - dette gjorde jeg så i 2012, og mine klienter både dyr og mennesker.


Udgangspunktet i mit arbejde er hele mennesket – sind, krop og biokemi. Mange af de smerter og fysiske problemer vi går rundt med, er symptomer. At arbejde med symptomer hjælper lige nu og her, men problemerne er desværre ikke løst på den lange bane – Derfor foretrækker jeg, at arbejde med årsagerne. Som udgangspunkt arbejder jeg med teknikker der er meget blide, men samtidig meget dybdegående, og fuldstændig smertefri under behandlingen.


Jeg er blandt andet uddannet i teknikker og behandlingsmetoder fra Stanley Rosenberg Instituttet i København, Upledger Institute Scandinavia og hos Sidsel Sommer.


Udover de manuelle teknikker, har jeg også en meget sprirituel side, som jeg bruge i alt mit arbejde.


Teknikker


I mine behandlinger kombinerer jeg de værktøjer jeg har til rådighed, og som kan give den enkelte det bedst mulige resultat. Mine behandlinger bygger på uddannelser og kurser i bla.:


Rosenberg Teknik, Bindevævsmassage/myofascial Release, Kranio Sakral Terapi, Kinesisk Zoneterapi,  øreakupunktur, Tensegrity, Tanke Felt Terapi, Bachs Blomstermedicin, Homøopati, Fysiurgisk massage, kinesiologisk test mv.


Herudover arbejder jeg med Healing, Claivoyance og mediumshipCopyright © All Rights Reserved

2014 - www.careNcure.dk