Få mere ud af din ridning - rytteren i balance

    careNcure   

Behandlinger til mennesker og dyr

Stephanie Bergquist - tlf 41 19 02 10 - mail: info@careNcure.dk

Akacie Torvet 3, 3520 Farum                   og            Landerslevvej 1, Lyngerup, 3630 Jægerspris

Coaching, Hypnose, NLP og mentalisme se www.sb-hypnose.dk

                        Clairvoyance og Medieskab se www.joy-of-spirit.dk                                

Tilmeld Nyhedsbrev

Få mere ud af din ridning - rytteren i balance

Vi kender det alle sammen, der er dage hvor vores ridning bare ikke virker. Hesten er ”dum” – den vil bare ikke gå ordentligt på den ene volte eller den går imod på den ene tøjle. Mulighederne er mange, og vi har hver især prøvet de fleste af dem.


Med udgangspunkt i at hest og rytter arbejder i balance og harmoni, lægges der på denne workshop vægt på rytterens påvirkning af hesten. Du vil i løbet af dagen opdage, hvor lidt der egentlig skal til, for at hesten kommer ud af balance, og dermed ikke kan arbejde optimalt under rytteren – eller omvendt, hvor lidt der skal til, for at du kommer i balance og hesten dermed ikke kan arbejde optimalt. Rytterens balance og dennes generelle måde at bruge sin krop på, spiller en stor- og afgørende rolle for, hvordan vores hest kan bevæge sig under os. Hvis rytteren er anspændt og ufleksibel, så forhindrer vi vores hest i kunne bevæge sig frit og let – det kan føles som om at hesten arbejder imod os. Ii bund og grund prøver den bare at kompensere, for de ubalancer vi har og videre giver til den. Når vi sidder korrekt og i balance vil du opdage, hvor lidt der skal til for at hesten arbejder korrekt – ofte er en tanke nok.


På denne 1 dags workshop vil jeg gennemgå nogle af de elementer, der for mig bidrager til, at min hest kan arbejde frit under rytter. Alle kan have glæde af workshoppen, da den er baseret på rytterens opstilling og kommunikation med hesten. Du vil lære hvordan brugen af din krop påvirker hesten når du rider.


Workshoppen tager udgangspunkt i principperne i det at ride og arbejde i balance, og så i min egen erfaring, i forhold til ridning og hvordan heste/menneske kroppen arbejder. Du vil lære, hvordan noget så ”simpelt” som vores vejrtrækning påvirker hestens arbejde, hvordan er det korrekte sæde, hvordan kan øget fleksibilitet i vores led hjælpe hesten til at kunne arbejde frit mv. mv.

I løbet af dagen vil der være teori, øvelser  uden hest så du kan mærke forskellen på din egen krop, samt undervisning på hest.


Priser og vilkår


Kurset kræver 4-8 deltagere og der skal være faciliteter til såvel teori og som ridning på stedet


Varighed: 9.30-16.30


Pris: 750 kr. pr deltager incl. moms


Jylland/Fyn: kurset oprettes kun ved min. 6 deltagere


Sjælland: min. 4 deltagere


Ring og få en uforpligtende snak Tlf. 41 19 02 10Copyright © All Rights Reserved

2014 - www.careNcure.dk